ПрАТ ФФ «ВІОЛА»

Код за ЄДРПОУ: 01973472
Телефон: (061)289-00-53
e-mail: violaff@viola.zp.ua
Юридична адреса: 69063, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Академіка Амосова, буд. 75
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Кандибей Наталiя Вiкрорiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1969
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 8
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ ФФ ВIОЛА Директор з якостi
Опис Обов`язки та повноваження члена правлiння у вiдповiдностi до чинного законодавства та Статуту Товариства. До компетенцiї Правлiння Товариства вiдноситься: органiзацiя поточної роботи Товариства; розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи Правлiння; складання та надання Наглядовiй радi рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд Загальних зборiв; розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй, посадових окладiв та премiй працiвникам Товариства; призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; у разi вiдсутностi Наглядової ради Товариства обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники Правлiння; винесення рiшень про притягнення до вiдповiдальностi працiвникiв Товариства; вирiшення всiх iнших питань, пов'язаних з керiвництвом поточною дiяльнiстю Товариства, крiм питань, що належать до виключної компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради. Змiн у персональному складi не було. Винагороду посадова особа у звiтному роцi отримала у розмiрi 20434,8 грн. (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 8 рокiв. Перелiк попереднiх посад: начальник вiддiлу,спецiалiст,зав.сектору-старший науковий спiвробiтник,провiдной спецiалiст,начальник сектору,старший лаборант. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Феклiстов Сергiй Миколайович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1977
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 6
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ ФФ ВIОЛА Директор з виробництва
Опис Обов`язки та повноваження члена правлiння у вiдповiдностi до чинного законодавства та Статуту Товариства. До компетенцiї Правлiння Товариства вiдноситься: органiзацiя поточної роботи Товариства; розробка проектiв рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; розробка та затвердження поточних фiнансово-господарських планiв i оперативних завдань Товариства та забезпечення їх реалiзацiї. Затвердження планiв роботи Правлiння; складання та надання Наглядовiй радi рiчних звiтiв Товариства до їх оприлюднення та (або) подання на розгляд Загальних зборiв; розробка штатного розкладу та затвердження правил внутрiшнього трудового розпорядку, посадових iнструкцiй, посадових окладiв та премiй працiвникам Товариства; призначення керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; у разi вiдсутностi Наглядової ради Товариства обрання аудитора Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; укладення та виконання колективного договору. Призначення та вiдкликання осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники Правлiння; винесення рiшень про притягнення до вiдповiдальностi працiвникiв Товариства; вирiшення всiх iнших питань, пов'язаних з керiвництвом поточною дiяльнiстю Товариства, крiм питань, що належать до виключної компетенцiї Загальних зборiв та Наглядової ради.Змiн у персональному складi не було. Винагороду посадова особа у звiтному роцi отримала у розмiрi 20123,80 грн. (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 6 рокiв. Перелiк попереднiх посад: начальник Виробничого вiддiлу,старший iнженер-технолог,iнженер-технолог,провiзор-технолог,технолог,провiзор-iнтерн,слюсар. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа юридична особа
Посада Член Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи ПрАТ ЗАП-ЕКОРЕСУРС
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта дIн
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав дIн
Опис Ревiзiйна комiсiя Товариства має право: отримувати вiд посадових осiб Товариства iнформацiю та документацiю, необхiднi для належного виконання покладених на неї функцiй, протягом 10 днiв з дати подання вимоги про надання такої iнформацiї та документацiї; отримувати уснi та письмовi пояснення вiд посадових осiб та працiвникiв Товариства щодо питань, якi належать до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї, пiд час проведення перевiрок; вносити пропозицiї до порядку денного Загальних зборiв та вимагати скликання позачергових Загальних зборiв. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право бути присутнiми на Загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу.вимагати проведення засiдання Правлiння та Наглядової ради Товариства з метою вирiшення питань, пов'язаних iз виникненням загрози суттєвим iнтересам Товариства, виявленням зловживань, вчинених посадовими особами Товариства, або для вирiшення iнших питань, що мають вiдношення до виконуваних Ревiзiйною комiсiєю функцiй. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право брати участь у засiданнях Правлiння Товариства та Наглядової ради, якi нею iнiцiюються, а також при розглядi питань, що мають вiдношення до виконуваних Ревiзiйною комiсiєю функцiй; вносити пропозицiї щодо усунення виявлених пiд час проведення перевiрки порушень та недолiкiв у фiнансово-господарськiй дiяльностi Товариства; у разi необхiдностi залучати для участi у проведеннi перевiрок професiйних консультантiв, експертiв, аудиторiв. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана: проводити плановi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; своєчасно складати висновки за пiдсумками перевiрок та надавати їх Наглядовiй радi, Правлiнню та Загальним зборам; доповiдати Загальним зборам Товариства та Наглядовiй радi про результати проведених перевiрок та виявленi недолiки i порушення; негайно iнформувати Наглядову раду та Правлiння про факти шахрайства та зловживань, якi виявленi пiд час перевiрок; здiйснювати контроль за усуненням виявлених пiд час перевiрок недолiкiв i порушень та за виконанням пропозицiй Ревiзiйної комiсiї щодо їх усунення. Загальними зборами 19.04.2012 р . прийнято рiшення вiдкликати з посади в.о. члена Ревiзiйної комiсiї ПрАТ ЗАП-ЕКОРЕСУРС. Призначити на посаду члена Ревiзiйної комiсiї ПрАТ ЗАП-ЕКОРЕСУРС. Винагороду посадова особа не отримувала (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи, перелiк попереднiх посад та посади на будь-яких iнших пiдприємствах вiдсутнi, оскiльки посадова особа є юридичною особою.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова правлiння
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Мороз Сергiй Iванович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1963
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 19
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Виконавчий директор ЗАТ ФФ ВIОЛА
Опис Голова правлiння без довiреностi дiє вiд iменi Товариства, вiдповiдно до рiшень Правлiння, в тому числi представляє iнтереси Товариства; без довiреностi може вчиняти вiд iменi Товариства будь-якi правочини та будь-якi юридичнi дiї в межах компетенцiї, визначеної цим Статутом та законодавством; в межах наданих повноважень видавати накази та давати розпорядження, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; розпоряджатися коштами та майном Товариства в межах, визначених Статутом та чинним законодавством; вiдкривати i закривати рахунки у банкiвських та iнших установах; наймати та звiльняти працiвникiв Товариства, вживати до них заходи заохочення та накладати стягнення вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту та внутрiшнiх документiв Товариства; в межах своїх повноважень видавати доручення (довiреностi) на представництво iнтересiв Товариства iншим особам; має право пiдпису вiд iменi Товариства будь-яких документiв у межах повноважень, визначених Статутом; здiйснювати iншi функцiї, якi необхiднi для забезпечення роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством та внутрiшнiми документами Товариства. Голова правлiння несе персональну вiдповiдальнiсть за дотримання всiх встановлених у Товариствi правил та процедур, пов'язаних iз режимом безпеки та збереженням iнформацiї з обмеженим доступом пiд час пiдготовки та проведення засiдань Правлiння, а також за забезпечення захисту та збереження конфiденцiйної iнформацiї та комерцiйної таємницi, яка мiститься у протоколах та матерiалах засiдання Правлiння. Змiн у персональному складi не було. Винагорода посадовiй особi у звiтному роцi виплачувалась у розмiрi 20226,99 грн. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 19 рокiв. Перелiк попереднiх посад: слюсар-сантехнiк, дiльничий держiнспектор, районий держiнспектор, механiк з ремонту мед.обладнання, головний iнженер, генеральний директор, технiчний директор, виконавчий директор. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Наглядової Ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Градова Тетяна Борисiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1970
Освіта дIн
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав дIн
Опис Повноваження i обов'язки Голови Наглядової ради: органiзовує її роботу, скликає засiдання Наглядової ради та головує на них, вiдкриває Загальнi збори, органiзовує обрання Наглядовою радою секретаря Загальних зборiв; здiйснює захист прав акцiонерiв Товариства, i в межах компетенцiї, визначеної даним Статутом та чинним законодавством контролює та регулює дiяльнiсть Правлiння. Змiн у персональному складi не було. Винагороду посадова особа не отримувала (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Посадова особа не знаходиться у трудових вiдносинах з Товариством, тому стаж керiвної роботи, перелiк попереднiх посад та посади на будь-яких iнших пiдприємствах вiдсутнi. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової Ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Компанi Космополiтен де Фiнанси С.А.
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 0
Освіта дIн
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав дIн
Опис Обов'язки та повноваження члена Наглядової ради у вiдповiдностi до чинного законодавства та Статуту Товариства. До компетенцiї спостережної ради вiдноситься: затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; обрання та припинення повноважень голови i членiв Правлiння та iн. Протягом звiтного перiоду за займану посаду винагорода не виплачувалася. Змiн у персональному складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи, перелiк попереднiх посад та посади на будь-яких iнших пiдприємствах вiдсутнi, оскiльки посадова особа є юридичною особою. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової Ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи ТОВ Квантум Сатiс
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 0
Освіта дIн
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав дIн
Опис Обов'язки та повноваження члена Наглядової ради у вiдповiдностi до чинного законодавства та Статуту Товариства. До компетенцiї спостережної ради вiдноситься: 1) затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; 2) пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; 3) обрання та припинення повноважень голови i членiв Правлiння та iн. Протягом звiтного перiоду за займану посаду винагорода не виплачувалася. Змiн у персональному складi посадових осiб не було. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи, перелiк попереднiх посад та посади на будь-яких iнших пiдприємствах вiдсутнi, оскiльки посадова особа є юридичною особою. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової Ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Мосейко Микола Альбертович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1959
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 17
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ Аптеки Запорiжжя, директор-розпорядник
Опис Обов'язки та повноваження члена Наглядової ради у вiдповiдностi до чинного законодавства та Статуту Товариства. До компетенцiї спостережної ради вiдноситься: затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства; пiдготовка порядку денного загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових загальних зборiв; обрання та припинення повноважень голови i членiв Правлiння та iн. Змiн у персональному складi не було.Винагороду посадова особа не отримувала (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 17 рокiв. Перелiк попереднiх посад: токар, вальцювальник, термiст, кочегар, слюсар-збирач, комерцiйний агент, заступник генерального директора з АХЧ, директор лечебно-трудових мастерских Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Гончаренко Анатолiй Анатолiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1951
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 22
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ ФФ Вiола Голова Правлiння
Опис Голова Ревiзiйної комiсiї здiйснює контроль за фiнансово-господарською дiяльнiстю. Ревiзiйна комiсiя Товариства має право: отримувати вiд посадових осiб Товариства iнформацiю та документацiю, необхiднi для належного виконання покладених на неї функцiй, протягом 10 днiв з дати подання вимоги про надання такої iнформацiї та документацiї; отримувати уснi та письмовi пояснення вiд посадових осiб та працiвникiв Товариства щодо питань, якi належать до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї, пiд час проведення перевiрок; вносити пропозицiї до порядку денного Загальних зборiв та вимагати скликання позачергових Загальних зборiв. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право бути присутнiми на Загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу.вимагати проведення засiдання Правлiння та Наглядової ради Товариства з метою вирiшення питань, пов'язаних iз виникненням загрози суттєвим iнтересам Товариства, виявленням зловживань, вчинених посадовими особами Товариства, або для вирiшення iнших питань, що мають вiдношення до виконуваних Ревiзiйною комiсiєю функцiй. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право брати участь у засiданнях Правлiння Товариства та Наглядової ради, якi нею iнiцiюються, а також при розглядi питань, що мають вiдношення до виконуваних Ревiзiйною комiсiєю функцiй; вносити пропозицiї щодо усунення виявлених пiд час проведення перевiрки порушень та недолiкiв у фiнансово-господарськiй дiяльностi Товариства; у разi необхiдностi залучати для участi у проведеннi перевiрок професiйних консультантiв, експертiв, аудиторiв. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана: проводити плановi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; своєчасно складати висновки за пiдсумками перевiрок та надавати їх Наглядовiй радi, Правлiнню та Загальним зборам; доповiдати Загальним зборам Товариства та Наглядовiй радi про результати проведених перевiрок та виявленi недолiки i порушення; негайно iнформувати Наглядову раду та Правлiння про факти шахрайства та зловживань, якi виявленi пiд час перевiрок; здiйснювати контроль за усуненням виявлених пiд час перевiрок недолiкiв i порушень та за виконанням пропозицiй Ревiзiйної комiсiї щодо їх усунення. Загальними зборами 19.04.2012 р . прийнято рiшення вiдкликати з посади в.о. голови Ревiзiйної комiсiї Гончаренко Анатолiя Анатолiйовича. Призначити на посаду Голови Ревiзiйної комiсiї Гончаренко Анатолiя Анатолiйовича. Винагороду посадова особа не отримувала (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 22 роки. Перелiк попереднiх посад: Голова правлiння, генеральний директор. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Будько Iрина Iлларiонiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1953
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 34
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ ФФ ВIОЛА економiст
Опис До повноважень головного бухгалтера вiдноситься ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi" з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних; органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй.Змiн у персональному складi не було. Винагороду посадова особа у звiтному роцi отримала у розмiрi 33747,66 грн. (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 34 роки. Перелiк попереднiх посад: старший бухгалтер, iнженер-економiст. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Заступник голови Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Чепель Петро Володимирович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1963
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 25
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ОКП АО Фармацiя Генеральний директор
Опис Ревiзiйна комiсiя Товариства має право: отримувати вiд посадових осiб Товариства iнформацiю та документацiю, необхiднi для належного виконання покладених на неї функцiй, протягом 10 днiв з дати подання вимоги про надання такої iнформацiї та документацiї; отримувати уснi та письмовi пояснення вiд посадових осiб та працiвникiв Товариства щодо питань, якi належать до компетенцiї Ревiзiйної комiсiї, пiд час проведення перевiрок; вносити пропозицiї до порядку денного Загальних зборiв та вимагати скликання позачергових Загальних зборiв. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право бути присутнiми на Загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу.вимагати проведення засiдання Правлiння та Наглядової ради Товариства з метою вирiшення питань, пов'язаних iз виникненням загрози суттєвим iнтересам Товариства, виявленням зловживань, вчинених посадовими особами Товариства, або для вирiшення iнших питань, що мають вiдношення до виконуваних Ревiзiйною комiсiєю функцiй. Члени Ревiзiйної комiсiї мають право брати участь у засiданнях Правлiння Товариства та Наглядової ради, якi нею iнiцiюються, а також при розглядi питань, що мають вiдношення до виконуваних Ревiзiйною комiсiєю функцiй; вносити пропозицiї щодо усунення виявлених пiд час проведення перевiрки порушень та недолiкiв у фiнансово-господарськiй дiяльностi Товариства; у разi необхiдностi залучати для участi у проведеннi перевiрок професiйних консультантiв, експертiв, аудиторiв. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана: проводити плановi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; своєчасно складати висновки за пiдсумками перевiрок та надавати їх Наглядовiй радi, Правлiнню та Загальним зборам; доповiдати Загальним зборам Товариства та Наглядовiй радi про результати проведених перевiрок та виявленi недолiки i порушення; негайно iнформувати Наглядову раду та Правлiння про факти шахрайства та зловживань, якi виявленi пiд час перевiрок; здiйснювати контроль за усуненням виявлених пiд час перевiрок недолiкiв i порушень та за виконанням пропозицiй Ревiзiйної комiсiї щодо їх усунення. Загальними зборами 19.04.2012 р . прийнято рiшення вiдкликати з посади в.о. заступника голови Ревiзiйної комiсiї Чепеля Петра Володимировича. Призначити на посаду заступника голови Ревiзiйної комiсiї Чепеля Петра Володимировича. Винагороду посадова особа не отримувала (в натуральнiй формi винагорода не виплачувалась). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Стаж керiвної роботи 25 рокiв. Перелiк попереднiх посад: генеральний директор. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.